Skip to main content
Aannemingsovereenkomst nieuwbouw GRZ Vrijthof Tiel getekend!
Stichting Zorgcentra Rivierenland (SZR) realiseert op haar locatie Verpleeghuis Vrijthof in Tiel 51 zorgappartementen voor GRZ (revalidatiezorg). Het initiatief is ontwikkeld in bouwteam en wordt uitgevoerd door Aannemersbedrijf P. van Leeuwen bv uit Meerkerk. Grunstra Architecten uit Bolsward verzorgt het ontwerp en voert procesmanagement. Mul bv uit Gouda participeert als adviseur technische installaties.
Een echte teamprestatie, zo kan het tot stand komen van het initiatief worden genoemd. Eisen, wensen en verwachtingen van SZR zijn bijeen gebracht in een haalbaar plan, in de huidige tijd zeker geen vanzelfsprekendheid. De nieuwbouw in 3 lagen is geheel voorbereid op een toekomstige alternatieve aanwending als sociale huurwoningen.
Start bouw in februari 2019, oplevering volgens prognose in april 2020.