Skip to main content

architect bolsward

 

Architectenbureau met 70 jaar ervaring

Wulverhorst, Oudewater

 

De Klim, Vlieland

 

St. Michael, Harlingen

 

Heidehiem, Emmen

 
 
 
1
1

Grunstra architecten

Wilt u een woning in het Noorden realiseren of een bestaande woning ombouwen? Maak kennis met Grunstra Architecten, uw nieuwe architectenbureau in Bolsward. Met ons heeft u een betrokken, transparante en onafhankelijke partner in het proces. Ons team van bevlogen architecten en ingenieurs werkt naadloos samen met alle betrokken partijen. Als architect in Bolsward hebben we ervaring met uiteenlopende bouwprojecten: woningen en wooncomplexen, winkels en winkelcentra, nieuwe gevels voor bedrijven en restauratie van kerken. Onze missie is het creëren van woonwaarde voor nu en voor de toekomst. Benieuwd wat we voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Ons bureau bestaat uit tien enthousiaste professionals, elk met eigen expertise.

Hiermee hebben wij kennis van het hele bouwproces, van initiatief tot realisatie en alles daar tussenin.

Wilt u meer weten?

Schakel in het proces

Waarvoor schakelt u een architect in?

Iedereen heeft wel een globaal beeld van wat een architect doet. De architect is een van de vele schakels in het proces van nieuwbouw en renovatie van huizen, zakelijke gebouwen en openbare gebouwen. De architect vertaalt uw ideeën en wensen in een visueel ontwerp en werkt het concept technisch uit. Heeft u bijvoorbeeld een boerderij in Friesland gekocht die u wilt renoveren, neem dan contact op Grunstra Architecten in Bolsward. Onze ervaren en gedreven architecten, technische tekenaars en BIM-modelleurs gaan dan samen met u aan de slag om uw woonwensen werkelijkheid te maken. Daarbij kunt u rekenen op betrokkenheid en waardevolle input vanuit ons team.

Besparing op materialen, arbeidskracht en energie

Nieuwe woonkansen verkennen en creëren

Zoekt u een architectenbureau in Bolsward dat zich bezighoudt met wonen in de breedste zin, dan spreekt onze visie u wellicht aan. Nieuwbouw en renovatie van woningen is een belangrijke tak van onze expertise waarvoor u bij ons terecht kunt. Daarnaast hebben we ons toegelegd op het verkennen en creëren van woonkansen in nieuwe en bestaande gebouwen. Waar dat kan, bouwen we onze ontwerpen zo op dat het gebouw in de toekomst een andere functie kan krijgen. Het nieuwe woon-zorggebouw dat we nu ontwerpen kan met minimale middelen worden omgebouwd naar woongebouw wanneer de markt daarom vraagt. Zo bespaart u op materialen, arbeidskracht en energie. Spreekt de duurzame visie van ons architectenbureau in Bolsward u aan? We maken graag kennis met u!

Contact
Uw gebouw, onze zorg

De werkwijze van Grunstra Architecten

In projecten is samenwerking de sleutel. We werken dan ook nauw samen met alle bedrijven en vakmensen die betrokken zijn bij uw nieuwbouw- of renovatieproject. Voordat we als uw architect in Bolsward ook maar beginnen te ontwerpen zorgen we dat de visie achter het project volledig duidelijk is. Het basisontwerp werken we uit volgens BIM, oftewel het Building Information Model. Hierbij werken alle betrokken partijen in één digitaal systeem. Ontwerpen en technische tekeningen hoeven niet meer van systeem op systeem overgezet te worden. Er is altijd één actuele tekening waaraan iedereen vakspecifieke input levert. Dit komt de snelheid ten goede en verkleint de kans op fouten.

Waarom kiezen voor Grunstra Architecten?

Wat wij hebben gerealiseerd

Bent u benieuwd wat we met bovenstaande werkwijze zoal kunnen bereiken? Bekijk de projecten die dit architectenbureau uit Bolsward heeft gerealiseerd. U ziet dat wij in vele branches onze expertise mogen aanspreken. Zo ontwerpen we onder andere:
- Woongebouwen: we ontwerpen nieuwe woningen, zijn als projectpartner betrokken bij woningrenovaties en vervangen bestaande gebouwen voor gebouwen met een woonfunctie.
- Zorggebouwen: woonzorgcomplexen, aanleunwoningen, revalidatiecentra; wij helpen wooncomfort en bereikbaarheid van zorg samenkomen in doordachte architectuur.
- Onderwijs en opvang: schoolgebouwen, kinderopvang, sporthallen: we ontwerpen voor de toekomst.
- Kerken en kastelen: van de uitbreiding van een middeleeuws slot tot renovatie van verscheidene kerken; klassieke gebouwen zijn bij ons in goede handen.

Bureau
Nieuwbouw in Friesland

Neem contact op met Grunstra Architecten, Bolsward

Wij hopen u een beeld te hebben gegeven van ons architectenbureau in Bolsward. Wilt u nieuwe woonkansen verkennen in uw bestaande vastgoed? Heeft u plannen voor verbouw of nieuwbouw van een woning in het Noorden? Dan zijn wij graag uw architect uit Bolsward. Ook spreken we graag ons netwerk aan van partners die u in iedere fase van het project kunnen helpen. Zullen we binnenkort kennismaken? Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.