Skip to main content

architect friesland

 

Architectenbureau met 70 jaar ervaring

Wulverhorst, Oudewater

 

De Klim, Vlieland

 

St. Michael, Harlingen

 

Heidehiem, Emmen

 
 
 
1
1

Grunstra architecten

Welkom bij Grunstra Architecten uit Friesland. Als betrokken, transparant en onafhankelijk architectenbureau zijn we u graag van dienst. Wilt u een woongebouw in het Noorden realiseren of heeft u een huis gekocht waaraan gewerkt moet worden, dan kunt u bij ons terecht. Sinds 1949 werken we als architect in Friesland en creëren we waarde als projectpartner in allerhande bouwprojecten en renovaties. Naast woonruimte ontwerpen we regelmatig gebouwen met horeca-, retail-, kantoor- of zorgfunctie. Dat doen we vanuit een duurzame visie: waar dat kan, bouwen we onze ontwerpen zo op dat in de toekomst eenvoudig naar een andere functie voor het gebouw omgeschakeld kan worden. Zo kan bijvoorbeeld een nieuw zorggebouw over 20 jaar een andere woonfunctie krijgen. Benieuwd hoe we voor u waarde kunnen creëren? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Ons bureau bestaat uit tien enthousiaste professionals, elk met eigen expertise.

Hiermee hebben wij kennis van het hele bouwproces, van initiatief tot realisatie en alles daar tussenin.

Wilt u meer weten?

Nieuwbouw in Friesland

Rustig wonen in het Noorden

Bent u van plan uw huidige woonplek te verruilen voor het rustige Noorden en wilt u daarom een huis bouwen in Friesland? Heeft u een woonhuis of boerderij in Friesland gekocht, dat u wil renoveren? Als u wilt bouwen of renoveren in Friesland, is ons architectenbureau uw partner in het project. Wij ontwerpen uw woning samen met u. Uw wensen en ideeën, onze expertise en werkwijze: een gouden combinatie. Kunnen we u helpen uw woonwensen in vervulling te laten gaan? We verkennen graag met u de mogelijkheden in een vrijblijvend gesprek.

Nieuwbouw in Friesland

Nieuwe woonkansen creëren

Het creëren van woonkansen staat hoog op onze prioriteitenlijst. Daarom kijken we met een frisse blik naar bestaande en nieuwe gebouwen. Hoe kunnen we bestaande gebouwen efficiënt opwaarderen tot volwaardige woningen? Soms betekent dat een weldoordachte renovatie, soms is het vervangen van het gebouw de beste oplossing. Ook nieuwe projecten vliegen we aan met deze duurzame visie. Door nu al rekening te houden met ander gebruik in de toekomst, maken we gebouwen toekomstbestendig.

Contact
Nieuwe woonkansen

Uw gebouw, onze zorg

De zorgsector heeft ons altijd nauw aan het hart gelegen. Al sinds de oprichting van ons architectenbureau in Friesland ontwerpen we veel voor deze sector. We zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de zorg en passen dit toe in onze ontwerpen. Het is onze zorg, onze missie, dat u de beste zorg kunt verlenen. Ook streven we naar een zo hoog mogelijk wooncomfort voor bewoners. We stemmen onze ontwerpen dan ook altijd af op de eindgebruikers. Zo voegen we binnen onze capaciteit als architect in Friesland maximaal waarde toe aan de zorgsector.

Uw gebouw, onze zorg

Waarom kiezen voor Grunstra Architecten?

Wanneer u een architect in Friesland zoekt, dan zult u vast verder kijken dan de projecten die het bureau in de portfolio heeft. U wilt zich kunnen vinden in de kernwaarden en de werkwijze van uw aanstaande projectpartner. Grunstra Architecten is betrokken, transparant en onafhankelijk. Wij kijken we altijd verder dan de basis: op welke gebieden kunnen we meer waarde toevoegen en hoe kunnen we dat het beste doen? Zo creëren we woonwaarde, proceswaarde en waarde voor de toekomst. Meer weten?

Bureau
Nieuwbouw in Friesland

Kiest u voor Grunstra Architecten uit Friesland, dan kiest u voor:

a. Een betrokken, transparant en onafhankelijk architectenbureau in Friesland;
b. Een partner in het bouwproces met een nuchtere mentaliteit en jarenlange ervaring;
c. Een werkwijze gebaseerd op samenwerking met de klant;
d. Een architect in Friesland die al vroeg is begonnen te werken met het Building Information Model, oftewel BIM. Alle betrokken partijen, van architect tot installateur, werken in één systeem. Zo is iedereen altijd op de hoogte.

De koffie staat klaar

Neem contact op met uw architect in Friesland

Spreekt onze werkwijze u aan en bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? We worden graag uw architectenbureau in Friesland. Al vanaf het kennismakingsgesprek zult u merken dat we u in het gehele proces betrekken. Uw wensen, de functie van het gebouw en de eindgebruiker staan centraal. Zullen we binnenkort afspreken voor een kennismaking, zodat u uw plannen met ons kunt delen? We hebben er alle vertrouwen in dat we dé architect in Friesland voor u zijn.

Contact