Skip to main content

Architect Leeuwarden

 

Architectenbureau met 70 jaar ervaring

Wulverhorst, Oudewater

 

De Klim, Vlieland

 

St. Michael, Harlingen

 

Heidehiem, Emmen

 
 
 
1
1
Leeuwarden Architect
Architect Leeuwarden Grunstra

Grunstra architecten

Wilt u voor uw bouwproject of renovatie in Leeuwarden met een architect samenwerken? Dan is het belangrijk dat diens werkwijze u aanspreekt. Wij zijn Grunstra Architecten, uw onafhankelijke architectenbureau uit Bolsward. Met 70 jaar ervaring op zak zijn wij regelmatig als architectenbureau in Leeuwarden actief. We laten u graag onze betrokken en transparante manier van werken ervaren. Zullen we kennismaken?

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Ons bureau bestaat uit tien enthousiaste professionals, elk met eigen expertise.

Hiermee hebben wij kennis van het hele bouwproces, van initiatief tot realisatie en alles daar tussenin.

Wilt u meer weten?

Rustig wonen in Noordoost-Nederland

Bent u voornemens een boerderij te renoveren in de omgeving van Leeuwarden? Als architect uit de regio hebben we de nodige expertise met het her-ontwerpen van diverse gebouwen tot volwaardige woning(en). Noordoost-Nederland kenmerkt zich door veel vrije ruimte met graslanden en boerderijen. De relatieve rust is wat veel mensen uit de Randstad en elders aantrekt om hier te komen wonen, bijvoorbeeld in een gerenoveerde boerderij.

Van zorg- naar woonfunctie

Als de door de minister ingediende plannen doorgaan, dan mogen er in Leeuwarden en de rest van Nederland geen nieuwe zorggebouwen bij komen (verbouwen of slopen en nieuw bouwen mag wel). Zorgbehoevenden moeten meer zelfstandig wonen, met toegang tot zorg op centrale locaties. Als architect nabij Leeuwarden hebben wij ons over dit onderwerp gebogen. Hoe creëren we woonwaarde in bestaande zorggebouwen? Hoe zorgen we dat er in nieuwe (woon-)zorggebouwen in de toekomst zelfstandig gewoond kan worden? Inmiddels hebben wij onze methodes uitgewerkt en het flexibel ontwerpen in de praktijk gebracht. Meer weten? Neem gerust contact op met architectenbureau nabij Leeuwarden.

Contact

Betrokken en transparant

We noemden hierboven de betrokken en transparante werkwijze die wij aanhouden wanneer wij uw architect in Leeuwarden worden. Dat lichten we graag toe, zodat u kunt bepalen of u zich hierin kunt vinden. Onze betrokkenheid tonen we gedurende het hele traject, van eerste kennismaking tot oplevering. Voordat we beginnen te ontwerpen, leggen we u diverse scenario’s voor om keuzes op te baseren. In het voorbeeld van de boerderij-renovatie kijken we o.a. naar de mogelijkheden voor en implicaties van het aantal te realiseren woonunits. Als uw architect nabij Leeuwarden helpen we u op deze manier met het maken van zakelijke keuzes.

Samenwerken in BIM

We werken efficiënt samen met alle betrokken partijen in het Building Information
Model, oftewel BIM. Alle documentatie, afspraken, bouwtekeningen, bestek, vergunningen, kortom: alles rondom het bouwproces is in één systeem gecentraliseerd. Wij waren een van de eerste architectenbureaus in de regio Leeuwarden die dit systeem omarmden en inmiddels is het de standaard geworden in vrijwel ieder bouwproces.

Contact opnemen met uw architect nabij Leeuwarden

Kunt u zich vinden in onze werkwijze? Wij zijn erg benieuwd naar uw plannen! U bent van harte welkom bij ons op kantoor in Bolsward, vlakbij Leeuwarden. Onze architecten en adviseurs bespreken graag met u hoe we waarde kunnen creëren voor uw bouw- of renovatieproject. Laten we afspreken voor een kennismaking.

Contact