Skip to main content

Tweede huis Vlieland

 

De Klim, Vlieland

Tweede huis Friesland Grunstra

Grunstra architecten

Een tweede huis op Vlieland biedt een prachtige gelegenheid voor ontspanning en verfrissing, te midden van de betoverende natuur van het eiland. Vlieland staat bekend om zijn uitgestrekte stranden, kalme duinen en ongerepte landschappen, waardoor het de perfecte bestemming is voor wie op zoek is naar een toevluchtsoord van de drukte van het dagelijks leven.

Wij zijn Grunstra Architecten. Als verbindende schakel in het proces creëren we waarde: proceswaarde, woonwaarde en toekomstwaarde. Bent u van plan een huis te (ver)bouwen als tweede woning in Vlieland, neem dan zeker contact met ons op.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Ons bureau bestaat uit tien enthousiaste professionals, elk met eigen expertise.

Hiermee hebben wij kennis van het hele bouwproces, van initiatief tot realisatie en alles daar tussenin.

Wilt u meer weten?

Waarom een tweede huis in Vlieland?

De variëteit aan woningen op Vlieland, van gezellige strandbungalows tot knusse duinhuisjes, biedt een scala aan opties voor investeerders op zoek naar een tweede huis op Vlieland. Deze huizen zijn een ontspannen, informele sfeer en zijn vaak gebouwd met de natuurlijke omgeving in het achterhoofd. Wij maken enkel gebruik van duurzame materialen en architectonische ontwerpen die de schoonheid van het eiland benadrukken.

Meer dan een vakantiewoning

Voor liefhebbers van buitenactiviteiten biedt Vlieland een overvloed aan mogelijkheden. Van wandelingen langs de kustlijn tot fietsen door de duinen en het verkennen van de diverse flora en fauna van het eiland, er is voor ieder wat wils. Watersportliefhebbers zullen genieten van zeilen, kitesurfen en andere activiteiten op het water, terwijl de meer cultureel georiënteerde bezoekers kunnen genieten van lokale ambachtswinkels, kunstgalerijen en de gastvrijheid van de eilandgemeenschap. Vlieland is de ideale locatie voor een tweede huis.

Contact

Zo gaan we te werk

Betrokken, transparant en onafhankelijk. Met deze drie woorden beschrijven we onszelf en onze werkwijze. Wat betekent dit precies als u een tweede woning op Vlieland wilt realiseren? Het betekent dat wij betrokken zijn, maar u ook in het gehele proces betrekken. Alleen met uw input en feedback komen we tot het beste ontwerp. Daarbij zijn we transparant in wat we doen en hoe het proces verloopt. Verder zijn we een onafhankelijk architectenbureau; werken we samen aan uw tweede woning op Vlieland, dan doen we dat samen met andere betrokken partners, waarmee een bouwteam wordt gevormd.

Efficiënt samenwerken in BIM

Als een ‘early adopter’ maken we al sinds de invoering gebruik van het Building Information Model (BIM). In deze digitale omgeving wisselen we informatie, afspraken, schetsen, tekeningen en technische gegevens uit met alle betrokken partijen. Aannemers, leveranciers, installateurs en wie er nog meer aan de realisatie van uw tweede woning in Vlieland werken, doen hetzelfde. Zo is iedere partij op ieder moment op de hoogte, voor een gestroomlijnd bouwproces.

Neem vrijblijvend contact op

Uw online onderzoek naar uw tweede huis op Vlieland heeft u geleid naar dit architectenbureau met 75 jaar ervaring in de regio. Zodoende zijn wij de aangewezen sparringspartner om uw mogelijkheden mee te verkennen. Dat doen we graag onder het genot van een kopje koffie of thee. Zullen we bij ons afspreken voor een vrijblijvend gesprek over uw tweede woning op Vlieland? U bent van harte welkom bij Grunstra Architecten.

Contact